The Body Shop

Brief

The aim was to create an engaging space that would entice people walking through Victoria Station to buy a body butter and get it personalised for free as a Christmas gift.

Location

Victoria Station

Detail

Utilising the 6m x 5m space we had, we built a Tiki style decking floor with paw print vinyl and client provided units that we cladded in foamex to create their personalisation stations. We also built the LED screen surround with storage access within the wall, creative canvas print and artificial foliage to bring the jungle to life.

Health and safety was a major element of this project as we ensured our items are fire rated and our crew are briefed on the procedures of the station. Our dedicated team worked overnight to perfect this build, liaising with Network Rail staff to ensure a smooth install that didn’t affect the running of the station.

Related services

Pop-Up Shops

Pop-up shops are one of the most popular and modern forms of retail, with new stores popping up at vacant units around the country on a regular basis.

Read More